Gresie - Faianta

Gresie Living Modele 2023

Living cu gresie tip marmura Roma Stone
Gresie Living Modele 2023

    - Alegerea gresiei porțelanate pentru living este o opțiune excelentă pentru a crea un design modern și elegant, dar și pentru a asigura durabilitate și ușurință la curățare. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți gresia porțelanată pentru living:

Dimensiunea și textura: Gresia porțelanată este disponibilă în diferite dimensiuni și texturi, iar alegerea potrivită poate influența aspectul încăperii. Pentru a crea un aspect modern și minimalist, puteți alege o gresie porțelanată de dimensiuni mari și cu o textură uniformă. Dacă doriți un aspect mai natural și organic, puteți alege o gresie porțelanată tip marmură  sau gresie porțelanată tip lemn, pentru a crea un aspect autentic.

Idei de amenajare cu gresie living, plăci de gresie tip marmură ⇓ (click pe imagini pentru ofertă de preț)

Idei de amenajare cu gresie living, plăci de gresie tip parchet ceramic(click pe imagini pentru ofertă de preț)

Culoarea: Gresia porțelanată este disponibilă într-o varietate de culori, de la tonuri neutre și naturale, la culori vibrante și îndrăznețe. Alegerea culorii depinde de stilul general al încăperii și de preferințele personale. Pentru a crea un aspect mai luminos și spațios, puteți alege gresie porțelanată în culori deschise, cum ar fi alb, crem sau gri deschis. Dacă doriți un aspect mai îndrăzneț, puteți alege gresie porțelanată în culori vibrante.

Idei de amenajare cu gresie living, plăci de gresie nuanțe deschise ⇓ (click pe imagini pentru ofertă de preț)

Finisajul: Gresia portelanată este disponibilă în diferite finisaje, cum ar fi mat, lucios sau satinat. Alegerea finisajului poate influența aspectul și funcționalitatea încăperii. Un finisaj mat poate fi mai potrivit pentru o încăpere cu trafic intens, deoarece poate reduce riscul alunecării. Un finisaj lucios poate adăuga o notă de eleganță și poate fi mai potrivit pentru un living mai puțin aglomerat.

Idei de amenajare cu gresie living, plăci de gresie cu suprafață lucioasă ⇓ (click pe imagini pentru ofertă de preț)

Designul: Gresia portelanată poate fi disponibilă în diferite tipuri de design cum ar fi modelele de gresie tip marmură sau piatră, modele inspirate de natură sau modele cu aspect de rășină sau metal. Alegerea designului poate influența aspectul general al încăperii și poate adăuga o notă de originalitate și personalitate.

Idei de amenajare cu gresie living, plăci de gresie aspect metalizat(click pe imagini pentru ofertă de preț)

În concluzie, gresia porțelanată este o alegere excelentă pentru amenajarea living-ului datorită rezistenței și durabilității sale, precum și a aspectului modern și sofisticat pe care îl oferă. Înainte de a alege gresia porțelanată potrivită pentru spațiile de amenajat, trebuie să luați în considerare dimensiunea și textura, culoarea, finisajul și designul, pentru a asigura o amenajare reușită.

Calitatea produselor noastre este asigurată de producătorii italieni cu care lucrăm, care se angajează să ofere materiale de înaltă calitate, fabricate cu cele mai noi tehnologii și cele mai bune metode de producție. Toate plăcile de gresie porțelanate sunt potrivite și pentru pardoseli cu încălzire.

Dacă sunteți în căutarea de gresie pentru living vă așteptăm în showroom-ul nostru din București, unde veți găsi o gamă largă de plăci de gresie porțelanată de înaltă calitate, importate din Italia.