GADA CERAMIC SHOWROOM - GRESIE - FAIANTA - PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT - PARDOSELI HIBRIDE


Prezenti pe piata de profil din anul 2006, reprezentam in Romania furnizori renumiti in Italia pentru productia de placi ceramice si mozaic din gama premiumFap CeramicheKeopeSupergresDom CeramicheNovabell, Energie Ker, Ava, La Fabbrica se numara printre principalii nostri furnizori de placi de gresie si faianta, materiale 100% "Made in Italy". De asemenea, va propunem o gama variata de parchet: parchet din lemn triplustratificat - produs in Germania - Ter Hurne si Polonia - Barlinek , parchet laminat si LVT produs in Germania - Ter Hurne, parchet SPC produs in Polonia - Arbiton Decora.

Majoritatea modelelor prezentate pe site sunt expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde va asteptam pentru a va oferi suport in alegerea celor mai bune solutii pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

In afara produselor prezentate pe site, va putem propune si alte materiale pentru amenajare. Va rugam sa ne contactati si sa ne comunicati detalii despre spatiile pe care doriti sa le amenajati/reamenajati iar noi va vom consilia in alegerea materialelor potrivite.

Adresa Showroom: Str. Vlad Judetu nr.48, sector 3, Bucuresti!