GADA CERAMIC SHOWROOM - GRESIE - FAIANTA - PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT - PARDOSELI HIBRIDE


Magazin exclusivist în București din 2006, unde frumusețea și calitatea se întâlnesc pentru a vă aduce cele mai inteligente soluții în materie de gresie, faianță din Italiei și parchet de lux. Colaborăm cu furnizori renumiți în Italia pentru producția de plăci ceramice și mozaicFap CeramicheKeopeSupergres, Novabell, Energie Ker, Ava, La Fabbrica se numără printre principalii noștri furnizori de plăci de gresie și faianță, materiale 100% "Made in Italy". De asemenea, vă propunem o gamă variată de parchet: parchet din lemn triplustratificat - produs în Germania - Ter Hurne  și Polonia - Barlinek , parchet laminat și LVT produs în Germania - Ter Hurne, parchet SPC produs în Polonia - Arbiton Decora.

Majoritatea modelelor prezentate pe site sunt expuse în showroom-ul nostru din București, unde vă așteptăm pentru a vă oferi suport în alegerea celor mai bune soluții pentru amenajarea spațiilor interioare și exterioare. În afara produselor prezentate pe site, vă putem propune și alte materiale pentru amenajare. Vă rugăm să ne contactați și să ne comunicați detalii despre spașiile pe care doriși să le amenajați/reamenajași iar noi vă vom consilia în alegerea materialelor potrivite.

De ce să alegeți Magazinul Nostru?

 - Calitate Certificată: Toate produsele noastre provin de la producători italieni și germani de renume, garanția unei calități superioare și a unei durabilități de excepție.

 - Consultanță Profesională: Echipa noastră este aici pentru a vă ghida în alegerea perfectă pentru spațiul dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare client beneficiază de o experiență personalizată.

Adresă Showroom: Str. Vlad Județu nr.48, sector 3, București!