Gresie - Faianta

Amenajari gresie si faianta – Fap Ceramiche Italia

Amenajare baie cu gresie si faianta Fap Ceramiche - magazin Gada Ceramic

FAP Ceramiche Italia producător recunoscut pentru plăcile de faianță și gresie cu design inovativ și original, considerat trendsetter pe segmentul de amenajare al camerelor de baie, propune un catalog cu peste 30 de colecții de gresie și faianță. Fap analizează în permanență stilurile, materialele și finisajele, urmând cele mai actuale tendințe de design în realizarea modelelor de gresie și faianță. Datorită versatilității materialului ceramic care permite posibilitați interminabile de personalizare, colecțiile producătorului italian sunt pline de culoare și farmec. Plăcile de gresie și faianță sunt foarte rezistente în timp, ușor de aplicat și de întreținut asigurând maximă igienă. Materialele Fap sunt produse exclusiv în Italia într-un context productiv caracterizat de condiții de muncă certificate, cu tehnologii care respectă mediul înconjurător și cu materii prime care garantează siguranța absolută.

Colecții de gresie și faianță Fap Ceramiche prezentate la târgul de profil din Bologna. Colecția Bloom prezinta plăci de faianță din pastă albă cu dimensiunea nouă 80x160 cm, modele rectificate, disponibile în cinci nuanțe naturale și actuale. Plăcile de faianță cu textură 3D și elemente decorative inspirate din natură sunt ideale pentru amenajări moderne. Plăcile de faianță Bloom se asorteaza cu plăcile de gresie ce au aspect piatra naturală, lemn sau rașină. Idei de amenajare cu această colecție (click pe imagini pentru detalii si oferte)

O altă colecție apreciată de vizitatorii expoziției de la Bologna este colecția Matt&More. Producătorul FAP Ceramiche prezintă plăci de faianță cu dimensiunea 25x75 cm și elemente decorative cu forme geometrice în contrast mat/lucios. FAP propune ca soluție pentru îmbrăcarea muchiilor elementul din ceramică "spigolo" cu diverse lungimi, în culoarea plăcilor de fond. Gamă completă de plăci de faianță fond, plăci de faianță decorate și mozaic. Colecție de faianță echilibrată ce decorează cu gust și naturalețe camerele de baie dar și alte zone ale casei. Imagini cu amenajări (click pe imagini pentru detalii si oferte)

Colecția NUX, ce prezintă plăci de gresie porțelanate și plăci de faianță, este o soluție completă pentru amenajarea locuințelor. Design modern caracteristic stilului FAP și o multitudine de elemente decorative: plăci de faianță cu textura 3D, plăci decorative cu aspect de metal, plăci decorative cu motive florale, mozaic și elemente speciale pentru îmbrăcat muchii. FAP propune plăci de gresie în cinci nuanțe naturale și plăci de faianță in trei nuanțe care se asortează perfect cu plăcile de gresie pentru a decora cu originalitate orice spațiu interior. Producătorul propune și elemente speciale din gresie porțelanată pentru a îmbrăca treptele interioare. Idei de amenajare cu NUX gresie și faianță (click pe imagini pentru detalii si oferte)

Articole similare