Gresie - Faianta

Trenduri 2020 in amenajarile interioare si exterioare cu gresie si faianta – producator Supergres Ceramiche Italia

Baie amenajata cu gresie si faianta italia Gada Pavimenti

Plăcile de gresie și faianță sunt din ce în ce mai căutate și folosite în amenajarea spațiilor interioare și exterioare, atât comerciale cat și rezidențiale. Plăcile ceramice sunt soluția ideală pentru amenajări datorită rezistenței în timp, a multitudinii de modele disponibile și a ușurinței cu care acestea se intrețin.

Supergres Ceramiche, producătorul italian de gresie și faianță din gama premium propune pentru anul următor cinci colecții noi cu design actual. Cu noile colecții și cu cele existente în catalog, Supergres propune mai multe stiluri și soluții de amenajare, pentru a crea spații unice care respectă și reflectă personalitatea celor ce locuiesc în ele. In gama producătorului italian regăsim din cele mai diverse colecții de gresie și faianță, de la cele glamour pană la cele clasice, de la cele mai romantice și mai rafinate pana la cele mai elegante.

Colecția Coast Road prezintă plăci de gresie porțelanate colecție inspirată de piatra naturală nordică. Plăcile prezintă o grafică bogată în elemente ce aparțin pietrei de inspirație și o suprafață fină. Soluție de amenajare recomandată pentru cei ce preferă aspectul natural al pietrei dar rezistența și avantajele unei gresii porțelanate. Cinci nuanțe pentru pardoseală și trei pentru perete ce vor decora spațiile interioare cu eleganță. Imagini cu proiecte realizate cu această colecție ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colecția cu design modern H.24 prezinta plăci de gresie porțelanate în patru nuanțe și plăci de faianță rectificate în cinci nuanțe potrivite pentru amenajări moderne. Versatilitatea îi permite să se adapteze oricarui tip de spațiu transformandu-l intr-un spațiu cu stil original, inconfundabil. Plăcile de gresie prezintă nuanțe neutre și naturale, multitudine de dimensiuni și tipuri de suprafață, ideale pentru realizarea pardoselilor în linie cu ultimele tendințe de design interior. Plăcile de faianță disponibile cu dimensiunea 30,5x91,5 cm sunt modele rectificate ce permit montajul cu un rost îngust între plăci. Producătorul propune plăci de faianță cu două tonuri neutre (Ivory și Pearl) care se îmbină perfect cu cele trei plăci de faianță colorate ( Blue, Jade și Coral). Nuanțele neutre pot fi achiziționate și cu două tipuri de suprafață 3D: "level" și "raw". Spații amenajate cu această colecție ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Plăcile de gresie porțelanate ce reinterpretează piatra naturală mată sau lustruită sunt apreciate și utilizate tot mai mult în proiectele de amenajare interioară. Producătorul Supergres propune o colecție completă de plăci ceramice, gresie și faianță, modele disponibile într-o mutitudine de dimensiuni, culori și tipuri de suprafață: Purity of Marble. Plăcile de gresie și faianță cu aspect de marmură sunt ideale pentru orice tip de amenajare și sunt potrivite atât pentru pardoseală cât și pentru perete. Pe lânga nuanțele existente Supergres propune doua nuanțe noi - gri și negru - și noua dimensiune de placă 120x278 cm cu grosimea de 6 mm. Purity of Marble este o colecție de gresie și faianță foarte apreciată de designerii de interior datorită varietații de elemente pe care le oferă. Vă prezentăm cateva idei de amenajare a camerelor de baie, camerelor de zi și ale altor spații interioare cu plăcile de gresie și faianță din această colecție ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Pentru exterior producătorul Supergres propune mai multe colecții de gresie, modele special concepute pentru a rezista diferențelor mari de temperatură și pentru a-și păstra aspectul în timp. Plăcile de gresie pentru exterior au suprafață antiderapantă, dimesiuni și grosimi variate. Vă prezentăm cateva idei de amenajare a zonelor de exterior cu noua colecție Walk inspirată de cuarzitul natural. Patru nuanțe naturale și actuale pentru a realiza zone exterioare moderne și rezistente.

Walk T20 prezintă plăci de gresie porțelanate cu grosime 20 mm, plăci de gresie cu suprafață antialunecare și rezistentă la trafic intens ce pot fi montate pe diverse tipuri de suport ( pietriș, nisip, iarbă, piloni) fară a fi lipite ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Toate colecțiile din imagini sunt expuse și pot fi comandate în magazinul nostru de prezentare din Str. Vlad Județu 48, sector 3, București!

Vă oferim consiliere în găsirea soluțiilor optime de amenajare și schițe pentru montaj!

Articole similare