Gresie - Faianta

Faianță Plăci Mari. Amenajarea băilor moderne

Faianta si Gresie Sheer 80x160cm Dormitor Fap Sheer Moodboard

Faianță Plăci Mari. Amenajarea băilor moderne

  - În lumea designului de interior, amenajarea băii a devenit mai mult decât un simplu exercițiu funcțional. Este un proces creativ care implică nu doar alegerea unui chiuvete sau a unei cabine de duș, ci și selecția unor materiale și culori care să definească spațiul. În acest context, plăcile mari de faianță joacă un rol important. În ultimii ani, placile mari de faianță au devenit un trend major în design-ul de interior, datorită aspectului lor elegant și capacitatii lor de a face un spațiu să pară mai mare și mai luminos. În variante mate, lucioase, 3D sau decorate, acestea pot transforma o baie obișnuită într-un spațiu modern și sofisticat.

Faianță Plăci Mari. Faianța Mată

Faianța mată a devenit extrem de populară în ultimii ani, aducând o notă de eleganță și rafinament în orice baie. Aceasta nu reflectă lumina, creând un efect vizual plăcut și relaxant. De asemenea, aspectul mat poate ascunde mai bine petele și urmele de apă, o caracteristică apreciată în special în băile foarte folosite. Amenajări băi moderne cu plăci mari de faianță 80x160 cm (click pe imagini pentru ofertă de preț) 

Faianța Lucioasă

Dacă doriți să adăugați un strop de strălucire în baia dvs., atunci faianța lucioasă este alegerea perfectă. Aceasta reflectă lumina, făcând ca spațiul să pară mai luminos și mai mare. În plus, suprafața lucioasă este ușor de curățat, făcând-o o opțiune practică pentru băile de familie.

Amenajări băi moderne cu plăci mari de faianță 80x160 cm (click pe imagini pentru ofertă de preț) 

 

Faianța 3D

Dacă sunteți în căutarea unui design care să se remarce, atunci faianța 3D este o alegere excelentă. Aceasta adaugă textură și profunzime pereților, creând un efect vizual unic. Faianța 3D poate fi folosită pentru a crea un perete accent în baie sau pentru a adăuga interes vizual în zonele mai puțin vizibile. Amenajări băi moderne cu plăci mari de faianță 80x160 cm (click pe imagini pentru ofertă de preț) 

Faianța Decorată

Faianța decorată este o altă opțiune care vă permite să adăugați personalitate băii dvs. Aceasta poate varia de la modele simple, geometrice, la cele mai complexe și colorate. Deși poate părea o alegere îndrăzneață, faianța decorată poate aduce un plus de stil și energie într-o baie modernă. Amenajări băi moderne cu plăci mari de faianță 80x160 cm (click pe imagini pentru ofertă de preț) 

Plăcile mari de faianță oferă un fundal neutru, care poate fi utilizat pentru a evidenția accentele de design sau pentru a crea o atmosferă calmă și liniștitoare. Datorită dimensiunilor lor, aceste plăci reduc numărul de linii de îmbinare, creând astfel un aspect mai curat și mai fluid.

În ceea ce privește culoarea și textura, aveți o mulțime de opțiuni la dispoziție. Plăcile mari de faianță vin într-o varietate de culori, de la nuanțe neutre de alb pana la culori tari.

Daca sunteți în căutarea finisajelor și amenajărilor de lux pentru casa dvs., Gada Ceramic este alegerea perfectă. Aici veți găsi o gama larga de produse de cea mai bună calitate, precum gresie porțelanată, gresie rectificată, faianță de lux, parchet triplustratificat, parchet laminat, LVT și pardoseli hibride.