Gresie - Faianta

Faianță Tip Marmură

Baie cu Faianta Rectificata Roma Gold Lux
Faianță Tip Marmură

  - Faianța tip marmură a devenit o tendință majoră în lumea designului de interioare, cu proprietățile sale care imită naturalețea și luxul marmurei, dar cu o durabilitate mai mare și o varietate mai mare de dimensiuni și texturi. Acest tip de faianță este produs în special în Italia, țară cunoscută pentru calitatea și designul superior al produselor ceramice.

Plăcile de faianță tip marmură sunt rectificate un produs ceramic inovator. Acestea sunt plăci de faianță care au fost tăiate precis la dimensiuni după coacere, pentru a avea margini perfect drepte. Acest proces permite o instalare mai apropiată cu linii de chit mai subțiri, oferind o finisare aproape perfectă.

Există o varietate de dimensiuni disponibile pentru a se potrivi cu orice nevoie de design interior. Plăcile de 25x75 cm sunt ideale pentru a crea efecte vizuale interesante pe pereți, în timp ce plăcile de 30.5x56 cm sunt o alegere populară pentru băi și bucătării. Dacă doriți un impact vizual major, plăcile de 50x120 cm sau 80x160 cm oferă o prezență impresionantă și pot face ca orice spațiu să pară mai mare și mai deschis.

Idei de amenajare cu faianță tip marmură, modele produse în Italia (click pe imagine pentru ofertă de preț) ⇓

Faianța tip marmură are multe avantaje care o fac o alegere excelentă pentru casa ta. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare acest tip de faianta:

 1. Estetică: Faianța tip marmură adaugă un aer de eleganță în orice încăpere. Ea poate adăuga profunzime și interes vizual printr-o varietate de modele, culori și texturi.
 2. Durabilitate: Faianța tip marmură este extrem de durabilă. Este rezistentă la zgârieturi, pete, umiditate și chiar la căldură, ceea ce o face ideală pentru pereții bucătăriilor, băilor și a altor zone cu umiditate.
 3. Ușor de întreținut: Faianța tip marmură este ușor de curățat și întreținut. Nu necesită sigilare periodică și poate fi curățată cu produse de curățare obișnuite.
 4. Versatilitate: Faianța tip marmură este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, culori și modele, ceea ce înseamnă că se poate potrivi cu aproape orice stil de design interior. Poate fi folosită pe pereți, podele, backsplashes și chiar pe blaturi.

Faianța tip marmură poate fi montată în multe locuri din casă, datorită aspectului său elegant și rezistenței sale durabile. Aici sunt câteva exemple:

 1. Bucătărie: Faianța tip marmură poate fi utilizată ca backsplash în bucătărie, oferind un fundal elegant pentru zona de gătit. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizată pentru a acoperi pereții întregi.
 2. Baie: Faianța tip marmură este o alegere populară pentru băi, unde poate fi utilizată pentru a acoperi pereții dușului, pentru a crea un backsplash deasupra chiuvetei sau pentru a acoperi peretii complet. Faianța tip marmură adaugă un aer de lux și spațiu în orice baie.
 3. Living: Deși nu este atât de comună, faianța tip marmură poate fi, de asemenea, utilizată în living pentru a crea un panou focal sau pentru a acoperi un perete întreg. Acest lucru poate adăuga un element de design unic și poate accentua aspectul luxos al încăperii.
 4. Holuri și Intrări: Faianța tip marmură poate fi utilizată în holuri sau intrări pentru a crea un prim impact puternic. Acest lucru poate fi realizat prin acoperirea unui perete întreg sau prin crearea unui panou focal.
 5. Camere de Serviciu: În camerele de serviciu, cum ar fi o spălătorie sau un atelier, faianța tip marmură poate fi o alegere practică și estetică. Aceasta poate oferi un aspect curat și luminos, în timp ce este ușor de curățat și rezistent la umiditate și pete.

Idei de amenajare cu faianță tip marmură, modele produse în Italia (click pe imagine pentru ofertă de preț) ⇓

Faianța tip marmură este disponibilă într-o varietate de stiluri și texturi, fiecare având propriile sale avantaje și dezavantaje. Iată o scurtă prezentare a fiecărui tip:

 1. Plăci de Faianță Tip Marmura Lucioasă: Acestea au o suprafață strălucitoare și reflectă lumina, oferind o senzație de spațiu și luminozitate. Ele sunt ideale pentru încăperile mici sau întunecoase, unde adaugă o notă de strălucire. Cu toate acestea, ele pot arăta petele și urmele mai ușor decât alte tipuri, așa că necesită o întreținere mai atentă.
 2. Placi de Faianta Tip Marmura Mate: Cu un finisaj mat, acestea au un aspect mai subtil și natural, aducând un aer de eleganță discretă. Sunt mai puțin susceptibile de a arăta pete și urme, Sunt ideale pentru cei care preferă un aspectul mat.
 3. Plăci de Faianță Tip Marmura Aspect 3D: Acestea prezintă modele tridimensionale care adaugă textură și interes vizual. Ele pot adăuga un element de design unic și pot fi o alegere bună pentru cei care doresc să adauge un plus de stil și personalitate încăperii.
 4. Faianță Tip Marmură Plăci Mari: Plăcile mari de faianța tip marmură oferă un aspect luxos. Ele pot face ca un spațiu să pară mai mare și mai deschis și sunt ideale pentru zone mari, cum ar fi livingurile sau băile spațioase.
 5. Faianța Tip Marmură Plăci Mici: Plăcile mici de faianța tip marmură pot adăuga detaliu și interes vizual. Acestea sunt ideale pentru zone mai mici, cum ar fi backsplashes sau zone accentuate. De asemenea, pot fi utilizate pentru a crea modele complexe sau mozaicuri.

Idei de amenajare cu faianță tip marmură, modele produse în Italia (click pe imagine pentru ofertă de preț) ⇓

Fiecare tip de faianta tip marmura are propriul său stil și aspect, astfel încât poți alege cel care se potrivește cel mai bine cu stilul tău și cu nevoile tale. Indiferent de alegerea pe care o faci, vei beneficia de frumusețea și durabilitatea acestui material.

Fie că optați pentru faianță tip marmură, placi rectificate sau diferite dimensiuni de faianță, puteți fi siguri că produsele ceramice italiene vor adăuga un plus de stil și calitate casei dvs. Acestea sunt durabile, ușor de întreținut și disponibile într-o varietate de modele pentru a se potrivi cu orice stil de design interior. Deci, indiferent de proiectul dvs. de renovare, considerați includerea acestor opțiuni de faianță pentru un rezultat final frumos și durabil.

Italia este renumită pentru producția de faianță de înaltă calitate și designuri inovatoare. Modelele de faianță italiană variază de la cele clasice, cu modele tradiționale sau simple, la cele moderne, cu imprimeuri și culori vii. Unele dintre aceste modele includ plăci de faianță care imită aspectul marmurei, lemnului sau chiar al metalelor.

Daca sunteți în căutarea finisajelor și amenajărilor de lux pentru casa dvs., Gada Ceramic este alegerea perfectă. Aici veți găsi o gama larga de produse de cea mai bună calitate, precum gresie porțelanată, gresie rectificată, faianță de lux, parchet triplustratificat, parchet laminat, LVT și pardoseli hibride.