Pardoseli Hibride

Parchet SPC Herringbone Modele 2023

Parchet SPC Herringbone Modele 2023
Parchet SPC Herringbone Modele 2023

 - În designul interior, parchetul este unul dintre cele mai apreciate elemente. Acesta îmbină frumusețea naturală a lemnului cu funcționalitatea și durabilitatea unui material rezistent. Însă, ce se întâmplă când tehnologia modernă întâlnește tradiția și estetica? Obținem parchetul SPC Herringbone de la Arbiton, un hibrid perfect care combină designul clasic al lamelor herringbone cu performanța superioară a compozitului HD Mineral Core.

Designul Herringbone – o alăturare clasică și elegantă

Parchetul SPC Herringbone surprinde prin designul său inspirat din lemnul de stejar, cu o suprafață periată mată și bizot V pe toate laturile. Această estetică clasică aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu, fie că este vorba de o locuință, un birou sau un spațiu comercial. Dimensiunea lamelor herringbone este de 592x148x5 mm, cu un strat superior de 0.55 mm, ceea ce permite o instalare ușoară și eficientă.

Tehnologia SPC – performanță și durabilitate

Parchetul SPC Herringbone nu impresionează doar prin design, ci și prin performanța sa. Parchet SPC este un tip de parchet hibrid de nouă generație cu un conținut mineral – HD MINERAL CORE. Un amestec de minerale naturale și polimeri + suprafața TITANIUM NANO LAYER. Lamele de parchet cu grosime redusă, dar grele – deoarece rezistența lor constă în densitatea mare a materialului. Aceasta înseamnă că parchetul SPC Herringbone este rezistent la uzură, la pete și la deformare, fiind ideal pentru zonele cu trafic intens.

Sistemul de montaj Click 2G – ușurință și eficiență

Parchetul SPC Herringbone vine cu un sistem de montaj Click 2G, care asigură o instalare rapidă și fără probleme. Acest sistem permite montarea parchetului fără adezivi, doar pe folie recomandata de producător, făcând procesul mai curat și mai eficient. În plus, datorită acestui sistem de montaj, parchetul poate fi instalat pe orice tip de substrat, inclusiv pe pardoseli cu încălzire.

Plintă asortată sau albă – pentru un finisaj perfect

Pentru a completa look-ul elegant al parchetului SPC Herringbone, aveți posibilitatea de a alege o plintă asortată sau albă. Aceasta va contribui la crearea unui aspect uniform și armonios, consolidând stilul clasic al parchetului.

Amenajări interioare cu Parchet SPC Herringbone Modele 2023 (click pe imagine pentru oferta de pret)

Alegerea de a instala parchetul SPC Herringbone în casa ta vine cu numeroase beneficii. Iată câteva motive pentru care acest tip de parchet ar putea fi alegerea perfectă:

1. Durabilitate

Parchetul SPC Herringbone este extrem de durabil. Datorită compozitiei, acesta este rezistent la pete, zgârieturi și deformare. Acest lucru îl face ideal pentru zone cu trafic intens în casa, cum ar fi bucătăria sau holul.

2. Rezistența la apă

Spre deosebire de alte tipuri de parchet, parchetul SPC Herringbone este impermeabil. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizare în zonele umede ale casei, cum ar fi baia sau bucătăria. De asemenea, această caracteristică îl face ușor de curățat și întreținut.

3. Aspect elegant

Parchetul SPC Herringbone oferă un aspect elegant și sofisticat, inspirat din lemnul de stejar. Suprafața periată mată și bizotul V pe toate laturile adaugă un plus de rafinament designului.

4. Instalare ușoară

Datorită sistemului de montaj Click 2G, parchetul SPC Herringbone poate fi instalat rapid și eficient. Acest sistem permite montarea parchetului fără adezivi, ceea ce face procesul mai curat și mai simplu.

5. Compatibilitate cu încălzirea în pardoseală

Parchetul SPC Herringbone este compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru confortul casei tale pe tot parcursul anului.

6. Versatilitate

Cu posibilitatea de a alege între o plintă asortată sau albă, poți personaliza aspectul parchetului SPC Herringbone pentru a se potrivi cu stilul casei tale.

Amenajări interioare cu Parchet SPC Herringbone Modele 2023 (click pe imagine pentru oferta de pret)

Toate aceste caracteristici fac din parchetul SPC Herringbone o alegere excelentă pentru orice casă. Îmbinând eleganța cu funcționalitatea, acest tip de parchet oferă un echilibru perfect între estetică și practic.

Gada Ceramic din București este showroom specializat în comercializarea pardoselilor hibride inclusiv parchet SPC Herringbone de la Arbiton. Cu o gamă largă de opțiuni de pardoseală și o echipă de specialiști pregătiți să te ajute, acest magazin este alegerea ideală pentru orice proiect de amenajare interioară.Aici vei putea găsi nu doar parchetul SPC Herringbone, ci și multe alte tipuri de pardoseli și materiale de finisaj. Echipa de specialiști de la Gada Ceramic te va ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru casa ta, ținând cont de nevoile și bugetul tău.

Vezi și: Parchet Dormitor 30 modele - Gada Ceramic