Gresie - Faianta

Gresie Terasa Exterior

Gresie terasa exterior

 Terasele amenajate cu gresie portelanata sunt durabile, elegante si usor de intretinut. Datorita compozitiei mineralogica si a procesului productiv, placile portelanate sunt foarte rezistente la abraziune, foc, ger, umiditate, diferente mari de temperatura si nu isi schimba aspectul in timp. Placile portelanate in masa arata la fel ca in prima zi chiar si dupa multi ani de la instalare. Placile portelanate nu alimenteaza alergiile si nu emit substante organice. 

 Idei de amenajare terase cu gresie portelanata de exterior placi mari ⇓ (click pe imagine pentru detalii si oferta)

 Idei de amenajare terase cu placi de gresie portelanate, antialunecare, special concepute pentru exterior, aspect de piatra si dimensiuni mici ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferte)

 Gresie exterior terasa, placi portelanate cu aspect de lemn, dreptunghiulare, idei de amenajare ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferte)

 Placi de gresie portelanate concepute si produse in Italia, design si calitate premium.  Toate modelele de gresie exterior din imagini sunt expuse si pot fi comandate in showroom-ul nostru din Bucuresti! Consiliere in alegerea modelelor potrivite si schite pentru montaj. 

 Contacteaza-ne !

Gada Ceramic Showroom

Articole similare