Gresie - Faianta

Gresie Portelanata Interior – Colectii 2023

Gresie Portelanata Interior - Colectii 2023

Placi de gresie portelanate produse prin utilizarea tehnologiei avansate pentru a mentine o calitate constanta si inalta. Datorita compozitiei mineralogice si procesului de productie, gresia portelanata nu sufera modificari in timp si rezista foarte bine la abraziune, foc, inghet, umiditate. Gresia portelanata isi pastreaza culoarea si aspectul primei zile, nu alimenteaza alergii si se curata foarte usor. Multitudinea de dimensiuni, texturi si nuante, permite realizarea proiectelor de design contemporan, interioarelor unice. Modele de gresie portelanate si rectificate, design original, proiectate si produse in Italia.

Imagini pardoseli interioare cu gresie portelanata tip marmura(click pe imagini pentru detalii si oferta)

Gresia portelanata tip parchet este alegerea potrivita pentru zonele interioare cu trafic. Placi de gresie rectificate recomandate si pentru pardoseli cu incalzire. Gresia portelanata este foarte usor de intretinut si are un aspect foarte apropiat de cel al parchetului din lemn.  

Idei de amenajare a spatiilor interioare cu placi de gresie tip parchet, modele propuse de producatori italieni si prezentate la expozitii de profil din lume ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Cu tendințe noi și inovatoare care apar anual în designul de interior, gresia portelanată continuă să evolueze și să se adapteze, oferind mereu noi opțiuni și soluții creative pentru proiectele de amenajare a spațiilor interioare.


Toate modelele de gresie portelanata din imagini pot fi comandate in showroom-ul nostru din Str. Vlad Judetu 48, Bucuresti! Asiguram consiliere în alegerea modelelor potrivite pentru fiecare proiect de amenajare. 

Gada Ceramic 

Articole similare