Gresie - Faianta

Modele Baie 2024 amenajate cu Gresie si Faianta

Modele Baie 2024 amenajate cu Gresie si Faianta
   - Modele Baie 2024 Amenajate cu Gresie și Faianța - Descoperă Diversitatea în Amenajarea Băii: Tipuri de Gresie și Faianță în Tendință

Când vine vorba de amenajarea băii, alegerea gresiei și faianței joacă un rol esențial atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Aceste materiale nu doar îmbunătățesc aspectul spațiului, ci și rezistă la umiditate și uzură, asigurând durabilitatea pe termen lung. Iată o privire mai atentă asupra diferitelor tipuri de gresie și faianță care sunt în tendință pentru amenajarea băii în 2024.

Faianta Plăci Mici: Versatilitate în Design

Faianța plăci mici rămâne un clasic în amenajarea băii datorită versatilității sale. Disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni și culori, faianța plăci dimensiuni mici oferă posibilități nelimitate în designul băii. Este ușor de curățat și menținut, făcându-l ideal pentru spațiile cu umiditate crescută. Poate fi utilizată pe toți pereții băii sau doar pe anumite zone din baie și poate fi asortată cu mai multe tipuri de gresie.

Idei de amenajare cu modele de faianță plăci mici ⇓ (click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Modele Baie "Total Look" cu Gresie Porțelanată : Eleganță și Durabilitate

Gresia porțelanată este o alegere populară datorită rezistenței sale la umiditate și zgârieturi. Disponibilă într-o gamă variată de culori și modele, gresia porțelanată reproduce adesea aspectul natural al pietrei sau lemnului, oferind un aspect luxos și sofisticat. Iată cum poți să-ți imaginezi și să-ți creezi o baie cu un "total look" în gresie porțelanată:

1. Culori și Texturi Coerente:
  • Alege o culoare principală sau o paletă de culori care să domine întreg spațiul băii. Gresia porțelanată vine într-o varietate largă de culori și texturi, astfel încât poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine viziunii tale.
2. Podea și Pereți în Armonie:
  • Extinde plăcile de gresie porțelanată pe podea și pereți pentru a crea o continuitate vizuală. Alegerea aceleiași plăci pentru podea și pereți ajută la crearea unui spațiu elegant.
3. Dimensiuni și Forme Variate:
  • Joacă-te cu dimensiunile și formele plăcilor pentru a adăuga interes vizual. De exemplu, poți alege plăci mari pentru podea și plăci mai mici sau modele de mozaic pentru pereți sau zone accent.
4. Accente cu Contraste:
  • Adaugă accente sau detalii cu plăci de gresie porțelanată într-o culoare sau textură contrastantă. Acestea pot fi integrate în anumite zone, cum ar fi zona dușului sau spălătorului, pentru a crea puncte de interes.
5. Design în Cadrul Zonei de Duș:
  • Creează o zonă de duș cu plăci de gresie porțelanată, evitând bariere și folosind aceeași textură ca în restul băii. Acest lucru va crea o senzație de spațiu deschis și fluiditate în design.
6. Mobilier și Accesorii Corespunzătoare:
  • Alege mobilier de baie și accesorii care se potrivesc stilului "total look". Culorile și materialele acestora ar trebui să se armonizeze cu plăcile de gresie porțelanată pentru a menține coerența designului.
7. Iluminare:
  • Gândește-te la iluminare înainte să finalizezi designul. Iluminarea adecvată poate accentua frumusețea plăcilor de gresie și poate crea o atmosferă plăcută în baie.
8. Finisaj Mat sau Lucios:
  • Alege între un finisaj mat sau lucios în funcție de preferințele personale. Un finisaj mat poate adăuga o notă de eleganță, în timp ce un finisaj lucios poate reflecta mai bine lumina, creând un spațiu mai luminos.
9. Amenajare Spațială Eficientă:
  • Gândește-te la amplasarea fiecărui element în spațiu pentru a asigura o amenajare eficientă și funcțională a băii.
10. Curățenie și Menținere Ușoară:
  • Plăcile de gresie porțelanată sunt cunoscute pentru durabilitatea și ușurința în întreținere. Asigură-te că alegi materiale rezistente la umiditate și pete pentru a menține baia curată și strălucitoare.

Idei de amenajare cu modele de gresie porțelanată "total look" ⇓ (click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Plăci Mari și Minimaliste. Plăci mari de faianță pentru un aspect modern și curat, fără multe rosturi. 

Trendul plăcilor mari câștigă popularitate în amenajarea băii, oferind un aspect modern și minimalist. Plăcile mari reduc numărul de rosturi, conferind un aspect mai neted și mai spațios băii. A amenaja baia cu plăci mari de faianță de dimensiuni 80x160 cm sau 50x120 cm, conferă un aspect spectaculos și modern spațiului. Combinarea acestora cu gresia porțelanată în același ton, gresie cu aspect de lemn sau piatră oferă un design echilibrat și variat.

Idei de amenajare cu modele de faianță plăci mari, rectificate cu dimensiunea 80x160 cm/50x120 cm ⇓ (click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Amenajarea băilor cu Lastre Ceramice Porțelanate 120x278 cm/120x280 cm - Modele 2024 

Amenajarea băilor cu lastre ceramice porțelanate de dimensiuni mari, precum cele de 120x278 cm/120x280 cm și cu o grosime de 6 mm, conferă un aspect contemporan și elegant spațiului. Utilizează lastrele ceramice porțelanate pentru a crea o continuitate spațială pe podea și pereți. Aceasta va da impresia de spațiu mai mare și de un design fluid. Pentru a adăuga un punct focal interesant, integrează plăci decorative sau cu modele în anumite zone ale băii. Acestea pot fi amplasate în zona dușului sau deasupra lavoarului. Adaugă accente cu culori vibrante prin accesorii sau obiecte decorative. Aceste puncte de culoare pot aduce energie și personalitate spațiului.

Idei de amenajare cu modele de lastre ceramice porțelanate ⇓ (click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Amenajarea băilor cu plăci de gresie și faianță decorate.

Amenajarea băii cu gresie și faianță decorată aduce un aspect distinct și personalizat spațiului. Prin îmbinarea gresiei și faianței decorative, poți personaliza baia într-un mod unic și atrăgător. Este important să experimentezi cu texturi, modele și culori pentru a-ți reflecta stilul personal și a crea un spațiu care să te facă să te simți bine în fiecare zi. Utilizează gresia porțelanată decorată pentru a crea un centru de atenție în baie.

Idei de amenajare cu modele de gresie și faianță decorate ⇓ (click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Toate modelele prezentate în imagini sunt produse în Italia și pot fi comandate în showroom-ul nostru din Str. Vlad Județu 48, București. 

Te-ar putea interesa și articolul - Parchet HyWood Modele 2023 - Gada Ceramic