Gresie - Faianta

Faianță Plăci Dimensiuni Mici

Faianță interior Small 10x10 Ocre White Arco amenajare bucatrie

   - Faianță plăci dimensiuni mici - 

Alegerea plăcilor mici de faianță pentru amenajarea bucătăriei poate avea mai multe avantaje:

 1. Design versatil: Plăcile mici permit mai multe posibilități de design. Puteți crea modele complexe, mozaicuri sau combinații de culori și modele pentru a vă personaliza bucătăria în funcție de preferințele dvs.

 2. Aspect uniform: Plăcile mici de faianță pot oferi un aspect uniform și elegant, fără a fi copleșitoare. Acestea pot completa cu ușurință designul general al bucătăriei.

 3. Aspectul rustic: Plăcile mici pot conferi un aspect rustic sau tradițional bucătăriei dvs., amintind de aspectul plăcilor de faianță tradiționale. Acest lucru poate adăuga un farmec aparte.

 4. Durabilitate: Faianța este cunoscută pentru rezistența sa la apă și uzură. Plăcile mici sunt, de obicei, la fel de durabile ca și cele mari, astfel încât bucătăria dvs. va rezista în timp.

 5. Ușurința de curățare: Plăcile de faianță sunt ușor de curățat, iar plăcile mici reduc spațiul pentru murdărie și grăsime. Aceasta face ca întreținerea bucătăriei să fie mai simplă.

 6. Reparabilitate: Dacă una sau mai multe plăci de faianță se deteriorează sau se sparg, înlocuirea lor este mai ușoară și mai puțin costisitoare decât în cazul plăcilor mari.

 7. Spațiu: Plăcile mici pot fi folosite în spații mici sau în bucătării mai mici, deoarece nu încarcă vizual spațiul.

Idei de amenajare a bucătăriilor cu plăci de faianță cu dimensiuni mici ⇓ ( click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Folosirea plăcilor de faianță de dimensiuni mici pentru amenajarea băilor poate aduce numeroase avantaje și permite o serie de idei creative pentru designul băii. Iată câteva avantaje și sugestii pentru amenajarea băilor cu plăci mici de faianță:

Avantaje:

 1. Design versatil: Plăcile mici permit o gamă mai largă de opțiuni de design. Puteți crea modele complexe, mozaicuri, gradații de culori sau chiar imagini artistice.

 2. Rezistență la umiditate: Faianța este cunoscută pentru rezistența sa la apă, ceea ce o face ideală pentru băi. Plăcile mici de faianță asigură o protecție suplimentară împotriva pătrunderii apei.

 3. Aspect elegant: Plăcile mici pot adăuga un aspect elegant și rafinat băii, dându-i un aer mai spațios și luminos.

 4. Ușurința de întreținere: Faianța este ușor de curățat, ceea ce face întreținerea băii mai simplă. De asemenea, plăcile mici necesită mai puțin timp pentru a fi spălate.

 5. Flexibilitate în rezolvarea problemelor: Dacă apar probleme, cum ar fi crăpături sau deteriorări, înlocuirea sau repararea plăcilor mici este mai ușoară și mai accesibilă.

Idei de amenajare:

 1. Mozaicuri și modele complexe: Creați modele de mozaic sau imagini artistice pe pereții băii pentru un aspect unic și personalizat.

 2. Contrast de culori: Folosiți plăci mici de faianță de culori contrastante pentru a crea un design vibrant în baie.

 3. Accent pe anumite zone: Folosiți plăci mici pentru a evidenția anumite zone, cum ar fi zona de duș.

 4. Combinație cu alte materiale: Combinarea plăcilor mici de faianță cu alte materiale, cum ar fi marmura sau piatra, poate crea un aspect interesant și sofisticat.

 5. Texturi variate: Alegeți plăci cu texturi variate pentru a adăuga adâncime și interes vizual în baie.

 6. Gradații de culoare: Utilizați plăci mici pentru a crea gradații de culoare pe pereți, de la o culoare la alta, pentru un efect subtil și modern.

 7. Plăci cu modele decorative: Plăcile mici pot avea modele decorative, cum ar fi motive florale sau geometrice, pentru a adăuga un element decorativ în baie.

Amplasați plăcile mici în funcție de preferințele personale și de dimensiunea băii pentru a obține cel mai bun rezultat. O combinație de culori, modele și texturi poate transforma baia într-un spațiu unic și elegant.

Idei de amenajare a băilor cu plăci de faianță cu dimensiuni mici ⇓ ( click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) 

Toate modelele prezentate în imagini sunt produse în Italia și pot fi comandate în showroom-ul nostru din Str. Vlad Județu 48, București.