Gresie - Faianta

Noutati 2017 – colectii de gresie si faianta propuse de Fap Ceramiche Italia

Fap-Ceramiche-Italia-Noutati-2017-Gada-Ceramic

Din anul 2006 reprezentam cu succes in Romania brandul Fap Ceramiche leader in productia de placi ceramice de lux pentru casa, recunoscut pentru designul original si inovativ.

Maku, faianta in pasta alba si gresie portelanata care prezinta un stil modern si esential, inspirata de farmecul etern al piatrei naturale.Cu această nouă propunere, arhitectii si designerii pot crea acum interioare si exterioare in perfecta continuitate stilistica, infrumusetandu-le cu detalii rafinate și tipice pietrei naturale,material extraordinar fara limita de timp.
Placi de gresie portelanata sunt disponibile in dimensiunile 75x75 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, rectificate, finisaj al suprafetei mat si satinat. Placile de faianta au dimensiunea 25x75 cm si o gama variata de elemente decorative ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colectia Lumina, cea mai complexa colectie propusa de Fap Ceramiche, isi continua evolutia si anul acesta. Doua dimensiuni noi completeaza gama si astfel Lumina atinge echilibrul perfect intre functionalitate si estetica: 20x20 cm, dimensiune traditionala si ideala pentru o atmosfera intima si 50x110 cm, in nuante de gri si bej, pentru cei care indraznesc.Aceste modele noi se potrivesc foarte bine cu cele deja existente in gama : 30.5x56 cm si 30.5x91.5 cm ambele rectificate si dimensiunea 25x75 cm nerectificata. Importanata este gama de placi decorate 3D, elemente ce se disting prin desginul original caracteristic brandului Fap Ceramiche ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Misiunea producatorului Fap Ceramiche este de a crea modele care sa scoata in evidenta personalitatea clientului, modele inovative care ofera un amestec perfect echilibrat de elemente traditionale si moderne, precum si calitate tehnica si creativitate.

Toate modelele din imagini sunt expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti , Str. Vlad Judetu nr.48 unde veti fi intampinati de echipa Gada Ceramic, echipa pregatita pentru a va oferi toate detaliile tehnice de care aveti nevoie pentru amenajarea spatiilor interioare sau exterioare.