Gresie - Faianta

Trenduri 2017 – gresie si faianta – producator Supergres Ceramiche Italia

Amenajare living gresie portelanata - Supergres prin Gada Ceramic

Supergres, furnizor de placi ceramice de lux , colaborator Gada Ceramic din 2006  

Producatorul prezinta patru colectii noi de gresie si faianta, perfecte pentru a decora spatii interioare si exterioare : Art- Purity of Marble - Story si Stonework. Pentru colectiile Story si Stonework propun si varianta de placa portelanata pentru tranfic intens in grosime 20 mm: Story T_20 si Stonework T_20.

ART - colectie de gresie si faianta inspirată de ciment, caracterizata prin naturalețe, prezentata într-o paletă de culori neutre și esențiale. ART este un produs realizat din gresie porțelanata, disponibila în patru nuante naturale: Clay, Tobacco, Graphite si Cement si în patru dimensiuni rectificate (75x150, 75x75, 60x60 si 30x60 cm). Colectia include, de asemenea, gresia decorata Cementine, cu un design contemporan, în dimensiunile mici 20x20 cm, potrivita atat spatii rezidentiale cat si comerciale. Proiectul - ART- este completat de faianta in pasta alba, disponibila in patru nuante : Tobacco, Graphite, Pearl si Silk, dimensiunea placii este de 30.5x91.5 cm in varianta rectificata. Nunatele deschise Pearl si Silk se produc in doua texturi tridimensionale Net si Sign.

O colectie contemporana si versatila, in care fiecare element isi gaseste echilibrul perfect. Gama este completata de piese speciale: plinte, elemente pentru imbracat trepte, mozaic patrat si hexagon ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Story - este un proiect inspirat de pietre recuperate din Franta, vechi și bogate în istorie, pe a cărui suprafață trecerea timpului și-a lăsat urmele sale, urme și imperfecțiuni care au devenit modelul unui nou concept de frumusețe (click pe imagini pentru detalii si oferta)