Gresie - Faianta

Trenduri 2018 – amenajări cu gresie și faianță – producător FAP Ceramiche Italia

Amenjare_baie_faianta_Fap_Lumina_Glam_Mozaic

Când vrei să-ți amenajezi/reamenajezi casa, te confrunți cu o multitudine de întrebări, cum ar fi ce plăci ceramice să aleg pentru casa mea? Care sunt tendințele? Cum îmi amenajez spațiile interioare și/sau exterioare cu modele de gresie și faianță potrivite?

În acest sens, vă prezentăm câteva sugestii de amenajare propuse de către designeri de interior renumiți. Proiectele au fost realizate în colaborare cu producători italieni de plăci ceramice, producători pe care îi reprezentăm în Romania de peste 15 ani.

Și anul acesta producătorul FAP Ceramiche interpretează perfect cuvintele “inovație” și “design”, devenind o vitrină excepțională pentru tendințele avangardiste. Considerat trend-setter în materie de plăci ceramice “made in Italy”, FAP Ceramiche propune o gamă largă și articulată, capabilă să răspundă diferitelor nevoi ale unei piețe exigente și în continuă evoluție. Oferă, de asemenea, soluții unice care combină calități estetice excelente cu performațe tehnice extraordinare.

Colecția care a atras atenția este Roma Diamond “Icon of Beauty”, colecție dedicată farmecului atemporal al marmurei lustruite. Plăcile de gresie din această colecție prezintă imperfecțiunile și venatura pietrelor naturale îmbinate cu rezistența porțelanului. Colecția prezintă o multitudine de plăci ceramice, atât de gresie porțelanată cât și de faianță, disponbile în diferite dimensiuni și nuanțe naturale. Roma Diamond îmbracă spațiile cu lumină  datorită culorilor rafinate si luminozității suprafeței. FAP Ceramiche a creat o serie de inserții și decorațiuni prețioase capabile să traseze un fir comun prin diferitele zone ale casei. Plăcile de gresie porțelanată cu suprafața perfect lustruită au dimensiuni interesante pornind de la dimensiunea clasică 60x60 cm până la plăci de dimensiuni mari 75x150 cm și 120x120 cm. Pentru pereți producătorul propune dimensiunea obișnuită 25x75 cm, dar și surprinzătoarea extra-size pentru o placă de faianță 50x110 cm. Gama este completată de mai multe tipuri de mozaic ceramic și elemente speciale (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Folosirea culorilor a revenit în amenajările interioare și în acest sens producatorul FAP Ceramiche a prezentat colecția Color Line , plăci de gresie și faianță. Colecția își exprimă puterea prin culoare oferind spațiilor amenajate o experiență vizuală imediată și fascinantă.

În linie cu tendințele interioare este o propunere ideală pentru spații rezidențiale. Color Line prezintă șase nuanțe inspirate de elemente naturale, și anume: Avio, Salvia și Marsala tonuri intense și elegante; Beige, Ghiaccio și Perla nuanțe caracterizate de un rafinament sofisticat. FAP Ceramiche propune pentru această colecție elemente decorative deosebite și mozaic. Dimensiunea plăcilor de faianță este 25x75 cm, iar plăcile de gresie sunt disponibile în 60x60 cm ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Articole similare