Gresie - Faianta

Elements Gresie Portelanata – Proiect 2017 – Keope Ceramiche

Amenajare Pub cu gresie portelanata Elements- Keope

Elements, un proiect extrem de complex și cuprinzător, avand in centru gresia portelanata, conceput pentru a combina valoarea estetica, funcționalitatea și performanța, proiect ce satisface nevoile utilizatorului final, arhitectului si designerului de interior.O propunere unică, care întruchipează nu numai know-how-ul companiei, dar confirmă inca o data, faptul că protagonistul KEOPE Ceramiche este atent și sensibil la nevoile clientului.

Elements, o sugestie de a îndrăzni, de a folosi finisaje de inspiratii diferite, păstrând acelasi cod stilistic, dat de coerența care leagă cele trei elemente diferite ale proiectului: natural, lux si design.

Elements Lux

Prima colectie, semnata Keope Ceramiche, ce reproduce frumusetea si naturaletea pietrei naturale, oferind o suprafata finala extrem de rafinata. Producatorul propune 6 dimensiuni pentru a decora spatii interioare diferite : 120×240 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 20×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, rectificate si disponibile in culorile Calacatta, Silver Grey, Crema Beige, Emperador si Port Laurent. Toate modelele au suprafata lucioasa iar pentru culorile Silver Grey si Calacatta, Keope, propune dimensiunile extra 120×240 cm  si 120×120 cm si placa hexagonala 25×21.6 cm, cu suprafata mata.

Baie amenajata cu gresie lucioasa 120x240 cm Calacatta Living amenajat cu gresie lucioasa - Elements Lux - Port Laurent Bucatarie amenajata cu gresie Emperador 120x240 cm - Elements Lux

Elements Design

Gresie portelanata cu design minimalist, inspirata de marile metropole internationale, propusa si gandita pentru proiecte arhitecturale contemporane, care se tranforma, inevitabil, in adevarate opere de arta. Colectie disponibila in dimensiunile 120×120 cm, 60×120 cm, 20×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, rectificate, cu suprafata mata. Producatorul propune 5 nuante: White, Ivory, Silver, Taupe si Grey iar pentru doua dintre ele, Taupe si Silver, placa hexagonala 25×21.6 cm.

Magazin amenajat cu gresie Elements Design- Keope Restaurant amenajat cu gresie Elements Design - Keope Living amenajata cu gresie Elements Design Silver - Keope

In completarea fiecarei colectii, Keope propune piesele specialepentru scari, plinta si mozaic.

Cele 2 colectii, de inspiratie diferita, cu o personalitate puternica, se imbina perfect, rezultand astfel  un proiect unic si complet. Keope lanseaza un mod de gandire modern, unde trei suprafete diferite, complete in esenta lor, decoreaza acelasi spatiu, oferind nenumarate optiuni de amenajare.

Modelele prezentate sunt expuse in showroomul Gada Ceramic din Bucuresti, Str.Vlad Judetul nr.48.

Va asteptam cu drag!
Gada Ceramic Team