Gresie - Faianta

Trenduri 2022 – Gresie si Faianta – Amenajari interioare si exterioare

Baie-amenajata-cu-placi-de-gresie-si-faianta-premium-FAP-Gada-Ceramic

Plăcile de gresie și faianță sunt din ce în ce mai căutate și folosite în amenajarea spațiilor interioare și exterioare, atât comerciale cât și rezidențiale. Plăcile ceramice sunt soluția ideală pentru amenajări datorită rezistenței în timp, a multitudinii de modele disponibile și a ușurinței cu care acestea se intrețin.

FAP Ceramiche, producătorul italian trendsetter în amenajările interioare cu gresie și faianță din gama premium propune pentru anul 2022 cinci colecții noi cu design inconfundabil. Cu noile colecții și cu cele existente în gama, FAP propune mai multe stiluri și soluții de amenajare, pentru a crea spații unice care respectă și reflectă personalitatea celor ce locuiesc în ele. In gama producătorului italian regăsim o multitudine de colecții de gresie și faianță, de la cele glamour pană la cele clasice, de la cele mai romantice și mai rafinate pana la cele mai elegante.

Colecția Milano Mood prezintă plăci de gresie porțelanate și plăci de faianță pastă albă (materie primă de calitate folosită pentru a obține nuanțe originale greu de obținut pe pasta roșie), colecție inspirată de natură. Plăcile prezintă o grafică bogată în elemente naturale și o suprafață fină. Un proiect complet ce ofera un joc continuu de corespondențe între forme, culori și elemente decorative. Colecția prezintă plăci de gresie rectificate cu dimensiunile: 120x120 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 40x80 cm, 60x60 cm și plăci de faianță rectificate cu dimensiunea: 50x120 cm.

Idei de amenajare propuse de FAP Ceramiche, realizate cu această colecție (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Roma Gold - colecție de gresie și faianță "Marble Look". Colecția prezintă o multitudine de dimensiuni și nuanțe elegante. Roma Gold este ideală pentru amenajări interioare unde se dorește un mix între clasic și eclectic. Se pot realiza amenajări "total look" folosind modelele alb - Carrara Superiore și negru - Nero Elegante. Pentru a introduce în amenajare un accent industrial, producătorul FAP propune folosirea plăcilor Roma Gold împreună cu plăcile Oxide, plăci cu aspect de metal oxidat. Gamă completă de gresie, faianță și elemente decorative spectaculoase. Dimensiuni plăci de gresie:120x120 cm, 60x120 cm, 80x160 cm, 80x80 cm, 40x80 cmtoate cu finisaj lucios. Dimensiune lastre ceramice: 120x278 cm. Dimensiuni plăci de faianță: 50x120 cm, 30,5x56 cm, 15x56 cm.

Idei de amenajare propuse de FAP Ceramiche, realizate cu această colecție (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Fap MURALS  - colectie de plăci decorate suprinzător, stil romantic. Datorită noii tehnologii producătorul italian propune elemente decorative cu inserții lucioase pe fond mat. Plăcile de faianță inspirate de natură: Tropical, Flower , Texture Plăcile de faianta cu dimensiuni mari 80x160 cm sunt un promotor stilistic si arhitectural, plăci de faianță ideale pentru toate zonele casei. 

Idei de amenajare propuse de FAP Ceramiche, realizate cu această colecție (click pe imagini pentru detalii si oferta)

FAP Ceramiche propune alte două colecții - Nativa și Roots. NATIVA prezintă plăci de gresie porțelanate și rectificate tip terazzo. Trei nuanțe naturale și patru tipuri de finisaj al suprafeței: satinat, mat R9, mat R10 și antialunecare R11. Dimensiuni plăci: 120x120 cm RT, 60x120 cm RT, 80x80 cm RT, 40x80 cm RT.

Idei de amenajare propuse de FAP Ceramiche, realizate cu această colecție(click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colecția ROOTS - gresie porțelanată tip parchet ceramic îmbină aspectul lemnului natural cu rezistența gresiei porțelanate. Colecția prezintă nuanțe calde, naturale, fascinante și contemporane. Plăcile porțelanate de gresie Roots sunt recomandate și pentru pardoseală cu încălzire. Cu finisaj autentic al suprafeței, plăcile de gresie din această colecție sunt ideale pentru amenajări interioare și exterioare, rezidențiale și comerciale. Producătorul propune și elemente decorative: mozaic, dar și piese speciale pentru scări sau plinte. Dimensiuni: 20x120 cm RT, 20x120 cm RT Out, Chevron 7,5x45 cm.

Idei de amenajare propuse de FAP Ceramiche, realizate cu această colecție(click pe imagini pentru detalii si oferta)

Toate colecțiile din fotografii sunt expuse și pot fi comandate în magazinul nostru de prezentare din Str. Vlad Judetu 48, sector 3, București!

Vă oferim consiliere în găsirea soluțiilor optime de amenajare și schițe pentru montaj!