Pardoseli Hibride

Parchet Next Step

Living-cu-parchet-hibrid-stejar- albit-Ribbon-Next-Step-Gada-Ceramic

Parchetul hibrid Next Step este o pardoseala de noua generatie, cu stratul de uzura din lemn natural si baza din mineral. Stratul superior din lemn este acoperit cu lacul Ultra Hard, rezistent la abraziune. Finisajul include mai multe straturi de lac intarit cu corindon (oxid de aluminiu) pentru a obtine o durabilitate suplimentara. Parchetul hibrid Next Step prezinta certificate A+ care confirma emisia foarte scazuta de COV ( compusi organici volatili). Baza placii DENSCORETM este un amestec mineral ce nu contine flatati sau metale grele daunatoare sanatatii.

Suprafața PARDOSELILOR HIBRIDE este complet rezistentă la cele mai frecvente tipuri de pete: de vin roșu, ulei de măsline sau acetonă.

Pardoselile hibride sunt recomandate atat pentru sistemele de incazire in pardoseala cat si pentru cele cu racire. Acest tip de parchet in combinatie cu substratul de izolatie fonica EXTREME 1.5 garanteaza o atenuare excelenta a zgomotelor.

Idei de amenajare cu pardoseli Next Step, durabile, rezistente si impermeabile:

Open-space-cu-parchet-hibrid-Next-Step Dormitor-cu-pardoseala-din-parchte-hibrid-Next-STep Open-space-cu-pardoseala-din-parchet-hibrid Pardoseala-cu-parchet-hibrid-next step
baie-cu-pardoseala-hibrida-next-step Pardoseala-cu-parchet-hibrid Open-space-cu=pardoseala-din-parchet-hibrid-nextstep Living-cu-pardoseala-hibrida-next-step

Montajul se realizeaza usor, in sistem flotant, nu necesita echipamente speciale si se desfasoara fara producerea prafului.

Garantie 30 de ani – pardoselile hibride Next Step sunt proiectate astfel incat sa reziste si sa arate bine multi ani.

Toate colecțiile din fotografii sunt expuse și pot fi comandate în magazinul nostru de prezentare din Str. Vlad Judetul 48, sector 3, București!

Vă oferim consiliere în găsirea soluțiilor optime de amenajare și schițe pentru montaj!

 

Vă așteptăm cu drag!

Gada Ceramic