Gresie - Faianta

Gresie cu aspect de Travertin – Amenajare modele 2023

Gresie cu aspect de Travertin - Amenajare modele 2023
  - Gresie cu aspect de Travertin - Amenajare modele 2023

 - Gresia portelanata cu aspect de travertin este o opțiune populară pentru amenajarea interioară și exterioară, datorită aspectului său elegant și versatilității. Această gresie imită aspectul pietrei naturale travertin, dar oferă numeroase avantaje în comparație cu acesta: grosime redusă ce permite utilizarea acesteia inclusiv pe pereți fără a încărca, varietate de dimensiuni ale plăcilor, elemente decorative originale, mai multe tipuri de finisaj al suprafeței: mat, satinat sau antialunecare R11, absorbție de apa aproape de zero pentru o rezistență mare la diferențe de temperatura și pătare.

Una dintre cele mai mari atractii ale gresiei tip travertin este designul rafinat iar modelele produse în Italia reproduc fidel, datorită tehnologiei avansate, aspectul travertinului natural. Modelele de gresie tip travertin “Made in Italy” imită cu precizie textura și aspectul pietrei naturale, oferind o notă de eleganță oricărui spațiu. Modelele cu design italian adaugă un touch sofisticat, punând în valoare estetica încăperii.

Amenajări cu gresie porțelanată tip travertin, colecția Astrum, produsă in Italia . Gresie Astrum – placi de gresie portelanate, rectificate, aspect de travertin, tip suprafata: mata sau structurata. Patru nuante delicate si naturale inspirate de travertinul natural, material folosit cel mai des in proiectele de amenajare. Elemente decorative si piese speciale: mozaic, plinte, trepte. Colectie de gresie portelanata tip travertin pentru montaj la interior si la exterior, produsa in Italia – Supergres Ceramiche.

Dimensiuni Gresie Interior: 120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

Dimensiuni Gresie Exterior (2 cm grosime) : 60×120 cm, 60×60 cm

(click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) ⇓

  Gresie cu aspect de Travertin - Amenajare modele 2023

Dimensiunile variate ale gresiei tip travertin permit creativitatea în amenajarea spațiilor. Puteți alege plăci de diferite dimensiuni pentru a crea modele unice și a vă adapta designul în funcție de preferințe. De la plăci mici pentru bucătării: 20x20 cm, 20x40 cm , 30x60 cm la plăci mari pentru băi, terase sau living-uri: 60x60 cm, 60x120 cm, 40x80 cm, 80x80 cm, 120x120 cm, gresia tip travertin se potrivește oricărui proiect.

Amenajări cu gresie porțelanată tip travertin, colecția Percorsi Frame, produsă în Italia. Gresie Percorsi Frame – plăci de gresie porțelanate, design modern, două tipuri de finisaj al suprafeței: mat R10 pentru interior și structurat R11 pentru exterior. Elemente speciale din gresie. Colecție de gresie porțelanată cu aspect de travertin de la Keope Ceramiche.

Dimensiuni gresie interior: 60×120 cm RT, 60×60 cm RT, 30×60 cm RT

Dimensiuni gresie exterior (20 mm grosime): 60×120 cm, 60×60 cm

(click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) ⇓

Amenajări cu gresie porțelanată tip travertin, colecția Thermae, produsă în Italia.

Gresie Thermae – placi gresie porțelanată ce reflectă ultimele tendințe în domeniul finisajelor ceramice și păstrează un echilibru între detalii sofisticate și linii simple în designul plăcilor. Cum diversitatea este importantă pentru orice proiect de amenajare interioara, această colecție este disponibilă într-o gamă variata de nuante, finisaje ale suprafetei și dimensiuni. Colectie de gresie portelanata de la Novabell Ceramiche.

Dimensiune gresie interior: 100×100 cm RT, 60×120 cm RT, 60×90 cm RT, 60x60cm RT, 30x60cm RT

(click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) ⇓

Amenajări cu gresie porțelanată tip travertin, colecția Omnia, produsă în Italia. Gresie Omnia - colecție de gresie porțelanată ce prezintă plăci cu dimensiuni mari și șapte nuanțe cu design diferit. Producătorul italian reinterpretează aspectul pietrei naturale propunînd plăci porțelanate rectificate in tonuri neutre pentru amenajări interioare și exterioare elegante. Două tipuri de finisaj al suprafeței mat/structurat și plăci cu grosime 2 cm pentru exterior. Colecție de gresie porțelanată de la Keope Ceramiche.

Dimensiuni gresie interior: 120×120 cm RT, 60×120 cm RT, 80×80 cm RT, 40×80 cm RT, 30×60 cm RT (3D)

Dimensiuni gresie exterior (20 mm grosime): 60×120 cm

(click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) ⇓

Amenajări cu gresie porțelanată tip travertin, colecția Lumiere, produsă în Italia. Gresie Lumiere – colecție de gresie porțelanată cu suprafața mată și margini neregulate. Colecție de plăci porțelanate cu dimensiuni modulare decorează spațiile cu eleganță. Gresie porțelanată de la Novabell Ceramiche.

Dimensiuni gresie interior/exterior: 60×60 cm RT, 40×60 cm, 40×40 cm, 20×40 cm, 20×20 cm

Dimensiuni gresie exterior (20mm grosime): 60×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm

(click pe imagini pentru detalii și oferte de preț) ⇓

Avantajele gresiei portelanate în fața travertinului natural sunt multiple. Gresia portelanată este mai rezistentă la uzură, zgârieturi și pete, ceea ce o face potrivită pentru zone cu trafic intens sau expuse la umiditate. De asemenea, este mai ușor de întreținut și curățat.

Atât în interior, cât și la exterior, gresia tip travertin poate transforma un spațiu într-unul elegant și rafinat. Folosiți această gresie pentru podele, pereți sau chiar blaturi de bucătărie pentru a crea un decor deosebit. Cu modelele cu design italian, dimensiuni variate și avantajele gresiei porțelanate, această opțiune este cu siguranță de luat în considerare pentru proiectul dumneavoastră de amenajare.

Te-ar putea interesa și articolul : Gresie Portelanata 60x120 cm Idei de Amenajare - Gada Ceramic