Gresie - Faianta

Modele Bai Moderne 2022

Baie moderna cu gresie si faianta modele 2022

  Plăcile de gresie și faianță sunt din ce în ce mai utilizate în amenajarea camerelor de baie. Plăcile ceramice sunt soluția ideală pentru amenajări interioare si exterioare. Sunt foarte rezistente în timp și prezinta o multitudine de modele și dimensiuni. Plăcile de gresie și faianță sunt ușor de întreținut.  

  FAP Ceramiche - producător italian trendsetter în amenajările interioare cu gresie și faianță din gama premium. Colecțiile noi au un design inconfundabil. Cu noile colecții FAP propune mai multe stiluri și soluții de amenajare, pentru a crea spații unice. In gama producătorului italian regăsim o multitudine de colecții de gresie și faianță. Placi ceramice de la cele glamour pană la cele clasice, de la cele mai romantice și mai rafinate pana la cele mai elegante. 

  Vă prezentăm idei de amenajare a camerelor de baie cu colecții de gresie și faianță din gama premium "Made in Italy".

  Baie cu gresie portelanata tip marmura, mata, dimensiune 80x80 cm si faianta decorata floral, dimensiune 50x120 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Amenajare Bai cu placi de faianta decorate floral si gresie tip marmura maro FAP

  Baie amenajata cu placi de gresie portelanate rectificate tip terrazzo Nativa, dimensiune 40x80 cm/40x40 cm si placi de faianta rectificate decorate colectia Murals, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie cu gresie portelanata rectficata, mata, dimensiune 80x80/80x160 cm si faianta mata decorata floral, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie cu gresie portelanata rectficata tip parchet, mata, dimensiune 20x120 cm si faianta mata decorata geometric, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie amenajata cu gresie portelanata rectificata tip marmura calacatta gold, mata, dimensiune 80x80 cm. Perete cu lastre ceramice, suprafata mata si aspect metalizat, dimensiune 120x278 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie amenajata cu placi de gresie portelanate, rectificate, colectia Milano, suprafata mata, dimensiune 80x80 cm . Pereți cu placi de faianta rectificate, decorate cu suprafata mata, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie amenajata cu placi de gresie portelanate, rectificate, colectia Milano, suprafata mata, dimensiune 60x60 cm. Pereti cu placi de faianta rectificate tip marmura Calacatta Gold, suprafata lucioasa, dimensiune 50x120 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie amenajata cu placi de gresie portelanate, rectificate, colectia Sheer, suprafata mata, dimensiune 80x80 cm. Pereti cu placi de faianta decorate floral, rectificate, suprafata mata, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Baie amenajata cu placi de gresie portelanate tip marmura, rectificate, colectia Roma Gold, suprafata mata, dimensiune 80x80 cm. Pereti cu placi de faianta Roma Gold, rectificate, suprafata lucioasa, dimensiune 50x120 cm si lastra ceramica aspect metalizat, dimensiune 120x278 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

 Baie amenajata cu placi de gresie portelanate tip marmura, rectificate, colectia Roma Gold, suprafata mata, dimensiune 80x80 cm. Pereti cu placi de faianta Roma Gold, rectificate, suprafata lucioasa, dimensiune 15x56 cm si lastra ceramica decorata, dimensiune 120x278 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Baie amenajata cu placi de gresie portelanate tip marmura, rectificate, colectia Roma Gold, suprafata mata dimensiune 80x80 cm. Pereti cu placi de faianta Roma Gold, rectificate, suprafata lucioasa, dimensiune 50x120 cm si mozaic din gresie ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Baie amenajata cu placi de gresie portelanate tip parchet, rectificate, mate, dimensiune 20x120 cm. Pereti cu placi de faianta decorate Murals, rectificate, suprafata mata, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Baie amenajata cu placi de gresie portelanate, rectificate, suprafata mata, dimensiune 80x80 cm. Pereti cu placi de faianta Milano Mood, rectificate, suprafata mata si placi de faianta decorate geometric, dimensiune 80x160 cm ↓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Toate colecțiile din imagini sunt expuse și pot fi comandate în showroom-ul nostru din Str. Vlad Judetul 48, București!

Vă oferim consiliere în găsirea soluțiilor optime de amenajare și schițe pentru montaj!

Vă așteptăm cu drag!

Gada Ceramic

Articole similare