Gresie - Faianta

Bai moderne +100 idei de amenajare – gresie si faianta premium

Fap_MAXXI_amenajare_baie_de_lux_cu_placi_de_gresie_statuario_GadaCeramic

Băi moderne + 100 idei de amenajare - gresie și faianță premium

Plăcile de gresie și faianță sunt din ce în ce mai căutate și folosite în amenajarea camerelor de baie. Plăcile ceramice sunt soluția ideală pentru amenajări datorită rezistenței în timp, a multitudinii de modele disponibile și a ușurinței cu care acestea se intrețin.

Vă prezentam 100 de idei de amenajare a camerelor de baie moderne cu gresie și faianță italia, modele actuale din gama premium, plăci de cea mai bună calitate, cu design modern.

Băi moderne cu gresie și faianță tip marmură suprafață lucioasă, mată sau satinată și o multitudine de dimensiuni. Producătorii italieni reinterpretează în stil contemporan modele de marmură, prezenatînd în ultimii ani mai multe colecții de gresie și faianță de acest tip. Plăcile de gresie și faianță cu aspect de marmură prezintă urmatoarele avantaje: grosime 6/8.5/10 mm, diversitatea dimensiunilor - 20x20 cm, 25x75 cm, 30.5x56 cm, 30.5x91.5 cm, 50x110 cm, 80x160 cm, 120x278 cm. Toate colecțiile de faianță prezintă și elemente decorative originale. Imagini cu băi moderne amenajate cu gresie și faianță tip marmură ⇓ (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Idei de amenajare băi moderne cu gresie și faianță aspect de piatră, rașină sau metal. Modele actuale, dimensiuni variate, design italian. Imagini cu băi moderne amenajate cu gresie și faianță tip piatră, rașină, metal ⇓ (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Idei de amenajare băi moderne cu gresie și faianță plăci colorate și decorate original. Modele actuale, dimensiuni variate, design italian. Imagini cu băi moderne decorate cu gresie și faianță ⇓ (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Idei de amenajare băi moderne cu gresie și faianță dimensiuni mari 120x278 cm. Imagini cu băi moderne decorate cu gresie tip lastre ceramice(click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Toate modelele prezentate în fotografii sunt expuse și pot fi comandate în showroom-ul nostru din București. Vă invităm să ne vizitați pentru a descoperi cele mai interesante și originale modele de gresie și faianță produse în Italia.

Vă oferim consiliere în alegerea modelelor și schițe pentru montaj!

Gada Ceramic

Articole similare