Parchet din lemn

Parchet din lemn triplustratificat – Ter Hurne Germania

Parchet din lemn triplustratificat Gada Ceramic

Producatorul german Ter Hurne propune o gama variata de parchet din lemn stratificat realizat cu tehnologii moderne si materii prime de cea mai buna calitate. Cu experienta adunata in cei 60 de ani de activitate,Ter Hurne a obtinut certificate de calitate importante, oferind consumatorului un produs premium cu caracteristici ce mentin spatiul locuibil sanatos.

Lamelele de parchet triplustratificat produse de Ter Hurne, prezinta trei straturi de lemn natural si stratul de finisaj al suprafetei. Stratul nobil de 3,5 mm poate fi din mai multe tipuri de lemn cum ar fi stejar, frasin, artar, nuc dar si din lemn exotic cum ar fi bambusul. Pentru finisajul suprafetei lamelei de parchet, dupa ce aceasta a fost prelucrata industrial (periat, colorat, albit) sau manual (rindeluit), se aplica lac (mat sau extramat) sau ulei natural.

In ceea ce priveste selectia lemnului Ter Hurne propune patru variante de selectie:

Selectie ridicata a lemnului 1- even; selectie medie a lemnului 2 - balanced; selectie 3 – expressive; selectie 4 – stil rustic. Idei de amenajare cu parchet triplustratificat ⇓ (click pe imagine pentru detalii si oferta) 

Fata de parchetul din lemn masiv, parchetul din lemn triplustratificat are o stabilitate mai mare in timp si se comporta foarte bine pe pardoselile cu incalzire. Cel mai popular model de parchet triplustratificat este cel cu strat nobil din lemn de stejar deoarece este mai rezistent si permite mai multe tipuri de prelucrare : albire, colorare, afumare ...etc.

Ter Hurne propune mai multe tipuri de lamela de parchet triplustratificat: lamela tip dusumea cu dimensiunea 200x2390x13 mm si 162x2190x13 mm; lamela 3 strip cu dimenisiunea 200x2390x12 mm; lamela herringbone cu dimensiunea 162x1082x13 mm; lamela system plank cu dimensiunea 162x972x13 mm. De asemenea producatorul propune trei tipuri de bizotare a lamelelor: bizot V, bizot rotund si bizot contur. Gama este completata de plinte in culoarea lamelei de parchet sau plinta alba si elemente pentru trepte. ⇓ (click pe imagine pentru detalii si oferta) 

Parchetul din lemn stratificat Ter Hurne prezinta sistem de montaj click, tip de montaj patentat Ter Hurne - CickitEasy - simplu, rapid si sigur. Parchetul din lemn triplustratificat poate fi montat flotant pe folie sau lipit cu adeziv. Producatorul recomanda lipirea cu adeziv a parchetului in cazul pardoselilor cu incalzire (transfer termic optim).

In continuare va prezentam idei de amenajare a spatiilor interioare cu parchet din lemn triplustratificat, lamela tip dusumea/full plank dimensiune 200x2390x13 mm si 162x2190x13 mm. Lamela tip dusumea este cea mai utilizata in realizarea proiectelor de nivel premium ⇓ (click pe imagine pentru detalii si oferta)  

Amenajari interioare cu parchet din lemn triplustratificat Ter Hurne cu tip de lamela 3 strip, dimensiune lamela 200x2390x13 mm ⇓ (click pe imagine pentru detalii si oferta)  

Toate modelele prezentate in imagini sunt expuse si pot fi comandate in showroom-ul nostru din Bucuresti! Programati o vizita pentru a descoperi intreaga gama de materiale premium.

Oferte personalizate si consiliere in alegerea modelelor potrivite.

Gada Ceramic

Articole similare