Gresie - Faianta

Gresie portelanata cu aspect de lemn – idei de amenajare spatii interioare si exterioare

Amenajare_living_si_terasa_cu_gresie_portelanata_aspect_lemn_Ekho_Gold_19

Va prezentam cateva idei de amenajare a spatiilor interioare si exterioare cu placi de gresie portelanate, colorate in masa cu aspect de lemn, modele propuse de producatori italieni si prezentate la expozitii de profil din lume.

Colectia Ekho prezentata anul acesta la Bologna de producatorul Supergres Ceramiche, placi de gresie portelanate ce reproduc fidel parchetul din lemn. Supergres propune trei nuante calde si extrem de naturale ce transmit spatiului amenajat caldura si ospitalitate. Placile de gresie portelanate au suprafata mata pentru interior si suprafata rugoasa antialunecare pentru exterior. Gama este completata cu placile de gresie pentru exterior cu grosime de 20 mm. Pe langa dimensiunile standard 29.7x120 cm, 19.7x120 si 14.7x120 cm, producatorul propune dimensiunea extra 30x240 cm in toate nuantele. Grafica acestei colectii este foarte variabila si bogata in detalii cromatice, astfel avem 12 fete diferite pentru dimensiunea 30x240 cm, 24 si respectiv 36 pentru dimensiunile 29.7x120 cm si 19.7x120 cm. Ekho prezinta elemente speciale pentru trepte, plinta si mozaic in toate cele trei nuante(click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colectia Nest de Fap Ceramiche Italia, noutati 2019, prezinta placi de gresie portelanate in masa cu aspect de parchet din lemn. Colectia reproduce varianta selectata a lemnului natural oferind un aspect modern. Placile din colectia Nest imbina frumusetea si caldura lemnului cu calitatile gresiei portelanate in masa. Disponibile in cinci nuante si doua tipuri de suprafata: de interior si de exterior, placile de gresie din aceasta colectie redefinesc aspectul pardoselilor din gresie cu aspect de lemn. Gama completata cu mozaic si elemente speciale pentru trepte, plinte (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Continuam cu colectia Natural Appeal produsa de Supergres Ceramiche, placi de gresie portelanate inspirate de simturi, culori jocuri de umbre si lumini, caracteristici ale lemnului. Gresie portelanata in masa cu aspect de lemn ce reda simplitatea care imbina naturaletea si contemporanul. Placile prezinta doua tipuri de finisaj al suprafetei, unul mat pentru interior si unul structurat pentru exterior. Patru nuante in dimensiunile 29.7x120 cm, 19.7x120 si 7.5x60 cm pentru montaj tip Chevron (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Nuances - este colectia bestseller a producatorului Fap Ceramiche Italia si prezinta placi de gresie portelanate inspirate de aspectul lemnului cu selectie ridicata. Placile de gresie portelanate din aceasta colectie sunt ideale pentru pardoseli interioare si exterioare. Sase nuante in tonuri naturale si dimensiuni 15x90 cm si 22,5x90 cm, cu doua tipuri de suprafata: mata pentru interior si structurata pentru exterior. Colectia Nuances ofera varietate si flexibilitate pentru decorarea interioarelor cu design modern si original (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Articole similare