Gresie - Faianta

Faianta cu aspect de marmura – modele deosebite produse in Italia

Baie_amenajata_cu_faianta_lucioasa_aspect_marmura_RomaClassic_GrigioSuperiore_Statuario_GrigioSuperiorePeak_FramesInserto_30

Modelele de faianta cu aspect de marmura prezinta suprafata lucioasa sau mata si o multitudine de dimensiuni. Producatorii italieni reinterpreteaza in stil contemporan modele de marmura si piatra, prezentand in ultimii ani mai multe colectii de faianta ce reproduc fidel aspectul natural al marmurei si al pietrei. Placile de faianta cu aspect de marmura prezinta urmatoarele avantaje: grosimea (8.5 mm), diversitatea dimensiunilor (20x20 cm pana la 50x110 cm) si multitudinea elementelor decorative.

Va prezentam in continuare imagini cu amenajari interioare realizate cu modele de faianta tip marmura, semnate de designeri din Italia, modele expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti.

Roma Diamond - colectia propune placi de faianta in pasta alba, cu suprafata perfect lustruita si aspect de marmura. Sapte nuante naturale si extrem de actuale disponibile in dimensiunile 25x75 cm si 50x110 cm. Fap Ceramiche propune o multitudine de placi decorative si elemente speciale pentru decorarea spatiilor interioare moderne si originale. (click pe imagini pentru detalii si oferta) 

Roma - colectie de faianta cu aspect de marmura si suprafata mata semnata Fap Ceramiche Italia. Colectia prezinta elemente decorative cu care se pot realiza atat amenajari interioare stil clasic cat si stil modern. Placile de faianta sunt disponibile in doua dimensiuni 25x75 cm/50x110 cm si se monteaza impreuna cu gresia din aceeasi colectie - placi portelanate (click pe imagini pentru detalii si oferta) 

Purity of Marble - placi de faianta in pasta alba cu suprafata lucioasa si aspect de marmura - producator Supergres Ceramiche Italia. Placile din aceasta colectie prezinta 30 de fete diferite, o stralucire aparte si grafica foarte apropiata de marmura lustruita. Dimensiunea rectificata 30.5x91.5 cm si nenumaratele elemente decorative decoreaza spatiile interioare cu eleganta si rafinament (click pe imagini pentru detalii si oferta) 

Va asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti, Str. Vlad Judetul 48, pentru a descoperi toate modelele de gresie si faianta cu design italian! Consiliere de specialitate si schite pentru montaj!

Articole similare