Gresie - Faianta

Amenajare Baie cu Gresie si Faianta Trenduri 2023

Baie moderna cu placi de faianta 80x160 cm si gresie portelanata tip marmura FAP Roma Stone

Amenajare Baie cu Gresie si Faianta Trenduri 2023

 

Plăcile ceramice sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate urmând un stil original, mereu actual și rezultatul cercetării constante și pasionale asupra tendințelor viitoare în design interior, arhitectură, modă și stilul de viață. Plăcile de gresie și faianță pentru amenajarea camerelor de baie sunt inspirate de diferite materiale, cu diferite nuanțe și contraste, creând astfel o amenajare originală și interioare unice.

   Vă prezentăm in continuare cele mai noi colecții de gresie și faianță pentru amenajarea băilor moderne. Gresie și faianță pentru baie de dimensiuni mari, cu aspect de piatră, marmură, lemn, metal, print 3D geometric sau floral. 

  Amenajare băi cu gresie porțelanată și faianță tip marmură - modele 2023  (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Baie moderna cu gresie portelanata decorata FAP ROMA STONE

  Amenajare băi cu gresie porțelanată și faianță - plăci decorate - modele 2023 (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Amenajare băi cu lastre ceramice slim ( 6 mm grosime), dimensiune 120x278 cm,  decorate - modele 2023 (click pe imagini pentru detalii si oferta)

  Toate modelele de gresie și faianță din imagini sunt produse in Italia, vor fi expuse și vor putea fi comandate în showroom-ul nostru din București! Consiliere în alegerea modelelor potrivite pentru amenajare. 

Vă așteptăm cu drag, 

Gada Ceramic 

Articole similare