Gresie - Faianta

Gresie portelanata – placi dimensiuni mari

Baie_amenajata_cu_gresie_Colornow_Fango_Fap_Gada

Idei de amenajare a spatiilor interioare si exterioare cu placi mari din gresie portelanata. In ultimii ani producatorii italieni propun placi de gresie cu dimensiuni din ce in ce mai mari si grosimi diferite. Placile de gresie pot avea suprafata mata, lucioasa sau satinata si aspect de lemn, marmura, piatra, rasina, metal si uni.
Elements Lux - colectie de gresie portelanata cu aspect de marmura lucioasa propusa de Keope Ceramiche Italia. Placi de gresie portelanate in dimensiunile extra cu grosime de 9 mm:120x240 cm/120x120 cm si 120x278 cm cu grosime de 6 mm. Placile cu grosime de 6 mm sunt potrivite pentru montaj vertical atat in interior cat si in exterior (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Eclectic - colectie de gresie portelanata aspect de marmura ce prezinta placi mari 120x278 cm cu grosimea 6 mm si placi 120x120 cm cu grosimea 9 mm. Patru nuante actuale, doua cu suprafata satinata si doua cu suprafata lustruita perfecte pentru proiecte originale si contemporane (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Purity of Marble - placi mari de gresie portelanata cu aspect de marmura producator Supergres Ceramiche Italia. Colectia prezinta sase nuante naturale cu suprafata lucioasa pentru placile de gresie cu dimensiunea 120x278 cm, 6 mm grosime si opt nuante pentru placile de gresie cu dimensiunea 120x120 cm, 9 mm grosime (click pe imagini pentru detalii si oferta)

 Roma Diamond - placi mari de gresie portelanata cu aspect de marmura lucioasa, colectie prezentata de Fap Ceramiche Italia. Trendsetter in domeniul amenajarilor interioare cu gresie si faianta, Fap Ceramiche a prezentat la expozitiile de profil din lume, cele mai spectaculoase placi de gresie in dimensiune mare 120x278 cm si 6 mm grosime. Placile de gresie prezinta suprafata perfect lustruita si profunzime - caracteristici principale ale colectiei Roma Diamond. Producatorul propune si placi in alte dimensiuni 120x120 cm, 80x160 cm cu grosimea de 9 mm (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Placi de gresie portelanata cu aspect de lemn , dimensiune mare 30x240 cm pentru montaj la interior si la exterior. Colectiile BeatEkho si Evoke propun placi cu dimensiunea 30x240 cm pe langa dimensiune standard 20x120 cm , 15x120 cm , 30x120 cm (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Elements Design - colectie ce prezinta placi de gresie portelanata cu aspect UNI in dimensiunile extra 120x278 cm cu grosimea 6 mm si 120x120 cm cu grosimea 9 mm. Producatorul italian Keope propune 7 nuante cu suprafata mata pentru amenajari moderne si elegante (click pe imagini pentru detalii si oferta) 

 Toate modelele din fotografii sunt expuse si pot fi comandate in magazinul nostru de prezentare din Bucuresti, Str. Vlad Judetu 48. 

Articole similare