Gresie - Faianta

Gresie si faianta baie

Gresie si faianta baie

Gresie si faianta baie 

Plăcile de gresie și faianță sunt din ce în ce mai căutate și folosite în amenajarea spațiilor interioare și exterioare, atât comerciale cat și rezidențiale. Plăcile ceramice sunt soluția ideală pentru amenajări datorită rezistenței în timp, a multitudinii de modele disponibile și a ușurinței cu care acestea se intrețin.

Bai amenajate cu placi de gresie si faianta cu design italian.

Colecția cu design modern H.24 prezinta plăci de gresie porțelanate în patru nuanțe și plăci de faianță rectificate în cinci nuanțe potrivite pentru amenajări moderne. Versatilitatea îi permite să se adapteze oricarui tip de spațiu transformandu-l intr-un spațiu cu stil original, inconfundabil. Plăcile de gresie prezintă nuanțe neutre și naturale, multitudine de dimensiuni și tipuri de suprafață, ideale pentru realizarea pardoselilor în linie cu ultimele tendințe de design interior. Plăcile de faianță disponibile cu dimensiunea 30,5×91,5 cm sunt modele rectificate ce permit montajul cu un rost îngust între plăci. Producătorul propune plăci de faianță cu două tonuri neutre (Ivory și Pearl) care se îmbină perfect cu cele trei plăci de faianță colorate ( Blue, Jade și Coral). Nuanțele neutre pot fi achiziționate și cu două tipuri de suprafață 3D: “level” și “raw”. Spații amenajate cu această colecție (click pe imagine pentru ofertă de preț

Plăcile de gresie porțelanate ce reinterpretează marmura naturală mată sau lustruită sunt apreciate și utilizate tot mai mult în proiectele de amenajare interioară. Producătorul Supergres propune o colecție completă de plăci ceramice, gresie și faianță tip marmură, modele disponibile într-o multitudine de dimensiuni, culori și tipuri de suprafață: Purity of Marble. Plăcile de gresie și faianță cu aspect de marmură sunt ideale pentru orice tip de amenajare și sunt potrivite atât pentru pardoseală cât și pentru perete. Pe lângă nuanțele existente Supergres propune doua nuanțe noi - gri și negru - și noua dimensiune de  placă 120x278 cm cu grosimea de 6 mm. Purity of Marble este o colecție de gresie și faianță foarte apreciată de designerii de interior datorită varietății de elemente pe care le oferă. Vă prezentăm câteva idei de amenajare a camerelor de baie cu plăcile de gresie și faianță din această colecție (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

FAP Ceramiche Italia producător recunoscut pentru plăcile de faianță și gresie cu design inovativ și original, considerat trendsetter pe segmentul de amenajare al camerelor de baie, propune un catalog cu peste 30 de colecții de gresie și faianță. Fap analizează în permanență stilurile, materialele și finisajele, urmând cele mai actuale tendințe de design în realizarea modelelor de gresie și faianță. Datorită versatilității materialului ceramic care permite posibilități interminabile de personalizare, colecțiile producătorului italian sunt pline de culoare și farmec. Plăcile de gresie și faianță sunt foarte rezistente în timp, ușor de aplicat și de întreținut asigurând maximă igienă. Materialele Fap sunt produse exclusiv în Italia într-un context productiv caracterizat de condiții de muncă certificate, cu tehnologii care respectă mediul înconjurător și cu materii prime care garantează siguranța absolută.

Vă prezentăm cele mai noi colecții Fap Ceramiche, colecții de gresie și faianță expuse la târgul de profil din Bologna. Colecția Bloom cuprinde plăci de faianță din pastă albă cu dimensiunea nouă 80x160 cm, modele rectificate, disponibile în cinci nuanțe naturale și actuale. Plăcile de faianță cu textură 3D și elemente decorative inspirate din natură sunt ideale pentru amenajări moderne. Plăcile de faianță Bloom se asortează cu plăcile de gresie ce au aspect piatra naturală, lemn sau rășină. Idei de amenajare cu această colecție (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

O altă colecție apreciată de vizitatorii expoziției de la Bologna este colecția Matt&More. Producătorul FAP Ceramiche prezintă plăci de faianță cu dimensiunea 25x75 cm și elemente decorative cu forme geometrice în contrast mat/lucios. FAP propune ca soluție pentru îmbrăcarea muchiilor elementul din ceramică "spigolo" cu diverse lungimi, în culoarea plăcilor de fond. Gamă completă de plăci de faianță fond, plăci de faianță decorate și mozaic. Colecție de faianță echilibrată ce decorează cu gust și naturalețe camerele de baie dar și alte zone ale casei. Imagini cu amenajări (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Colecția Roma Diamond - colecția propune plăci de faianță in pasta alba, cu suprafață perfect lustruită și aspect de marmură. Șapte nuanțe naturale și extrem de actuale disponibile cu dimensiunile 25x75 cm și 50x110 cm. Fap Ceramiche propune o multitudine de placi decorative si elemente speciale pentru decorarea spatiilor interioare moderne si originale. Imagini cu amenajări (click pe imagine pentru ofertă de preț) 

Vă așteptăm în showroom-ul  nostru din București, Str. Vlad Județu 48, pentru a descoperi toate modelele de gresie și faianță cu design italian! Consiliere de specialitate!

Articole similare