Gresie - Faianta

Gresie tip parchet pentru amenajari interioare si exterioare

NOVABELL_Artwood_gresie_portelanata_exterior_Honey_Piscina_GadaCeramic

Gresia tip parchet este alegerea potrivita pentru zonele cu trafic, atat pentru interior - living, hol, bucatarie- cat si pentru exterior - terase, trepte exterioare, zona piscina. Recomandata si pentru pardoseala incalzita, gresia tip parchet este foarte usor de intretinut si are un aspect foarte apropiat de cel al parchetului din lemn.

Va prezentam cateva idei de amenajare a spatiilor interioare si exterioare cu placi de gresie tip parchet, modele propuse de producatori italieni si prezentate la expozitii de profil din lume.

Colectia Ekho prezentata de producatorul Supergres Ceramiche, placi de gresie portelanate ce reproduc fidel parchetul din lemn. Supergres propune trei nuante calde si extrem de naturale ce transmit spatiului amenajat caldura si ospitalitate. Placile de gresie portelanate au suprafata mata pentru interior si suprafata rugoasa antialunecare pentru exterior. Gama este completata cu placile de gresie pentru exterior cu grosime de 20 mm. Pe langa dimensiunile standard 29.7x120 cm, 19.7x120 si 14.7x120 cm, producatorul propune dimensiunea extra 30x240 cm in toate nuantele. Grafica acestei colectii este foarte variabila si bogata in detalii cromatice, astfel avem 12 fete diferite pentru dimensiunea 30x240 cm, 24 si respectiv 36 pentru dimensiunile 29.7x120 cm si 19.7x120 cm. Ekho prezinta elemente speciale pentru trepte, plinta si mozaic in toate cele trei nuante ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Placi de gresie portelanate cu aspect de parchet Nuances - colectia bestseller Fap Ceramiche Italia. Placile de gresie portelanate din aceasta colectie sunt ideale pentru pardoseli interioare cu incalzire si pardoseli exterioare. Sase nuante naturale si doua tipuri de finisaj al suprafetei mat pentru interior si antialunecare R11 pentru exterior ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colectia Nest de Fap Ceramiche Italia prezinta placi de gresie portelanate in masa cu aspect de parchet din lemn. Colectia reproduce varianta selectata a lemnului natural oferind un aspect modern. Placile din colectia Nest imbina frumusetea si caldura lemnului cu calitatile gresiei portelanate in masa. Disponibile in cinci nuante si doua tipuri de suprafata: de interior si de exterior, placile de gresie din aceasta colectie redefinesc aspectul pardoselilor din gresie tip parchet. Gama completata cu mozaic si elemente speciale pentru trepte, plinte ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Gresie cu aspect de parchet Natural Appeal produsa de Supergres Ceramiche, placi de gresie portelanate inspirate de simturi, culori jocuri de umbre si lumini, caracteristici ale lemnului. Gresie portelanata in masa cu aspect de lemn ce reda simplitatea care imbina naturaletea si contemporanul. Placile prezinta doua tipuri de finisaj al suprafetei, unul mat pentru interior si unul structurat pentru exterior. Patru nuante in dimensiunile 29.7x120 cm, 19.7x120 si 7.5x60 cm pentru montaj tip Chevron ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Artwood - colectie de gresie portelanata tip parchet propusa de Novabell Ceramiche. Modele de gresie portelanata ce prezinta o grafica noua, o multitudine de dimensiuni si sase nuante naturale. Colectia este completata cu placi de gresie in grosime 20 cm si elemente speciale pentru imbracat trepte. Cu aceasta colectie se pot decora spatii interioare si exterioare, moderne si primitoare ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Colectie de gresie tip parchet Evoke prezinta placi portelanate cu aspect de parchet rindeluit si o selectie rustica. Cinci nuante cu aspect natural si dimensiuni 30x120 cm, 20x120 cm, 15x120 cm, la care se adauga dimensiunea extra 30x240 cm pentru doua nuante si grosime 20 mm cu suprafata pentru exterior. Keope Ceramiche propune, pentru a completa colectia, elemente speciale pentru trepte si plinte ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Continuam prezentarea cu o colectie de gresie portelanata tip parchet prezentata de Novabell Ceramiche - Time Design - placi cu aspect vintage. Producatorul italian propune o gama variata de dimensiuni si cinci nuante cu doua tipuri de suprafata atat pentru montaj la interior cat si la exterior ⇓ (click pe imagini pentru detalii si oferta)

Articole similare