Pardoseli Hibride

Parchet SPC

Parchet hibrid spc woodric eir stejar cavaillon amenajare open space bucatarie living

Parchet hibrid SPC - Arbiton Woodric pardoseală de nouă generație, conținut mineral - HD MINERAL CORE - care este un amestec de minerale naturale și polimeri moderni.  Lamelele SPC au suprafața protejata de  TITANIUM NANO LAYER antiscratch. Lamele de parchet cu grosime redusă, dar grele – deoarece rezistența lor constă în densitatea mare a materialului. Colecțiile de parchet Woodric și Woodric Eir prezinta 24 de nuanțe similare lemnului de stejar. 12 culori în colecția de bază și alte 12 realizate cu o structură revoluționară, profundă de lemn real, realizată cu ajutorul tehnologiei EIR.

Lamelele de parchet hibrid SPC Arbiton Woodric cu conținut mineral, prezintă rezistență ridicată la deteriorare mecanică, rezistență la apă. Parchet hibird cu aspect natural foarte apropiat de cel al lemnului.

Idei de amenajare pardoseli interioare cu modele de parchet SPC Woodric

Parchet hibrid spc woodric eir stejar hayworth amenajare living

Idei de amenajare pardoseli interioare cu modele de parchet SPC Woodric EIR

Lamelele de parchet Woodric au dimensiunea 1220x229x4 mm grosime, sunt impermeabile, nu se deformează și nu se decolorează. Nu se deteriorează la impact și lovituri puternice (de exemplu, scăparea obiectelor grele). Modele de parchet cu eficiența mare a transferului termic pentru încalzirea prin pardoseală.

Modele de parchet SPC se pot comanda în showroom-ul nostru din Str. Vlad Județu 48, București. 

Va așteptăm cu drag! 

Gada Ceramic 

Articole similare